Smokey†

Op 3 december 2015 kwamen Annette en Smokey voor het eerst naar Zeeland. Natuurlijk de dag daarna gelijk naar het strand waar jij, Smokey, allerlei capriolen uithaalde.

Even bij komen en laten zien wat voor een mooie jongen het is.

Smokey heeft zijn nieuwe “vriendjes” in Mierlo uitgenodigd en laat ze hier het bos in Vlierden zien. Smokey en Wiebe waren niet de grootste vrienden, maar de 2 reuen accepteerden elkaar.

Smokey laat gelijk even zien hoe leuk het is om met Annette op Nebbi mee te lopen.

Zijn negende verjaardag vieren.

De mannen onder elkaar.

Samen met zijn vrouwtje, die zo goed voor hem zorgt, in de Zeepeduinen.

Maar het strand is toch wel de plek om uit je dak te gaan.

Terug in Duitsland, waar hij zo lang gewoond heeft, op zijn favoriete plekjes.

26 juni in het zonnetje op de uitkijk bij de Schelphoek

En dan een dag later ben je heel erg ziek.

Zo ziek, dat wij je op 3 juli moesten laten gaan. Je had zoveel pijn dat je geopereerd moest worden om te kijken wat er met je mis was. Op de echo was te zien dat je buik vol vloeistof zat. Tijdens de operatie bleek dat je galblaas was geblokkeerd door kleine tumoren waardoor deze is geknapt en de inhoud in je buikholte was gelopen. Ook bleek dat 15 cm van je darm was afgestorven. Wij hadden geen keus meer. Je nog bij brengen uit de narcose konden wij je niet aandoen. Het was zo plotseling en moeilijk. Uit je epileptische aanvallen ben je steeds goed uitgekomen en dan zo onverwacht dit.
Wij, maar speciaal jouw vrouwtje die altijd zo goed voor je gezorgd heeft missen je nog elke dag. Je was zo’n vrolijk en slim manneke. En zo zal je altijd in onze gedachten blijven.