Contact

Ik woon in Zierikzee en u kunt mij bereiken op een van de volgende manieren:
Via email   : tonnyt@zeelandnet.nl
telefoon nr.: +31623647172

Annette woont in Ouwerkerk en kunt u bereiken op een van de volgende manieren:
Via mail     : annettevanhirsel@yahoo.com
telefoon nr.: +31615273519
website      : www.annetteskunstmolen.nl

Ook kunt u contact opnemen of reacties plaatsen via het formulier onderaan deze pagina.

20 gedachten over “Contact

 1. Leuk om te zien dat zijn kapsel, net als bij mensen, zo veranderd door de jaren heen. Ik hoop dat jullie nog een poosje van hem mogen genieten.

 2. Mooie website, prachtige foto’s. Heb je de website zelf gebouwd? . Goed bezig met klussen en andere mensen helpen 🙂

 3. Leuk Tonny om je op deze manier tegen te komen. En super leuk deze site opzet. De gedichten heb ze nog niet alle gelezen ik zelf heb ook wel zo iets maak geregeld gedichten aan mensen maar doe er verder erg weinig mee . leuk om te zien om ze zo samen te voegen. miss ook een idee voor mij zelf ben alleen niet zo kundig als jij. bedankt dat ik jullie zo mag volgen.
  groetjes Irma

 4. Leuk om jullie via een gemeenschappelijke liefde, onze honden, te ontmoeten.
  Helaas zien wij jullie niet met de puppy`s ophalen maar er zijn terugkom dagen, wie weet! Leuk om dit allemaal te lezen!

  Groetjes Joyce

  • Dan zitten wij midden in een verhuizing. Zou ook niet leuk zijn voor Merle! Maar vast op een later tijdstip, terugkeer dag of jonge honden dag zullen we elkaar zeker ontmoeten. Leuk!

 5. Eine schöne, interessante Homepage hast du.
  Die kleinen Zwerge sind ja allerliebst und ich freue mich für euch, dass ihr bald Zuwachs bekommt! Im Sommer sind wir wieder in Zeeland und wir hoffen, dass wir euch dann wiedersehen!

 6. mooie webpagina Maar heb misschien een brutale vraag.Als ik dit zo lees dan kan ik misschien wel een neef van je zijn .Als je een vader en moeder hebt gehad of hebt die Bram en Nel heten en een opa en oma die Klaas Timmer en Eeffien Roede heetten M vr gr Nico Timmer

  • Dan ben je zeker een neef van mij. Leuk je tegen te komen op deze manier.Ik ben inderdaad een zoon van Bram en Nel. Jij hebt nog een zuster Mareke of Marijke,

   • Sorry voor de wat late reactie, Maar dat klopt helemaal wat je zegt dat ik een zus heb die Mareke heet.En als het goed is heb je nog zussen die heten Ineke,Moniek,Brigitte ,en ik weet het niet zeker maar ook een broer die Nico heet? Het is ook al zo lang geleden.

 7. Hoi Tonny,
  Ik wist niet eens dat je een eigen website onderhield. Ik zal hem zeker in de gaten houden en hij is opgeslagen in mijn favorieten
  Trouwens wij hebben sinds woensdag gezinsuitbreiding en nu dus ook drie honden. Onze nieuwe aanwinst is een bullterrier pup van 12 weken en we hebben hem de oerzeeuwse naam Jannes gegeven.
  Groet,
  Lennard

  • Hoi Lennard,
   Bedankt voor je berichtje. Je kan niet alles weten hè. Leuk drie honden, maar ook je handen vol. Zie de foto’s vast wel op fb voorbijkomen van Janned.
   Gr Tonny

 8. Hey Tonny. Net wat gedichtjes van je gelezen. Mooi. Soms gezellig. Andere met emotie. Mooie beschrijvingen van je gevoel.
  Ik moet wat meer volgen zie ik wel. Groetjes
  Lia

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *