Annette

Mijn naam is Annette van Hirsel en woon in Ouwerkerk, Zeeland.
Een bezig bijtje van 60 lentes jong (ik geloof het zelf nog niet 😉 ).
Ik ben graag aan de wandel met mijn hond Merle of mijn paard Nebbi, meestal samen met Tonny en zijn hond Pebbles. Met veel plezier begeleid ik mensen met een beperking bij het paardrijden.
Ik heb 25 jaar in Beieren, Duitsland gewoond, waar ook mijn twee zonen opgegroeid zijn.
We waren altijd buiten of aan het knutselen samen. Ik gaf Engelse les op een speelse en creatieve manier aan jonge kinderen.

Tot ik in aanraking kwam met zilverklei. Ik werd betoverd door de mogelijkheden en het duurde niet lang voordat ik mijn Levels 1 en 2 haalde. Ik bouwde mijn leslokaaltje om in een cursusruimte en begon met cursussen voor volwassenen. Het was super gezellig en ik had al gauw veel geïnteresseerden.
De lokale Volkshochschule vroeg me om zilverklei-cursussen te komen geven en dit heb ik met heel veel plezier gedaan.

Vier jaar geleden verhuisde ik terug naar Nederland, samen met mijn hond Smokey.  Toen ik mijn grote lieverd veel te jong moest laten gaan ben ik gaan schilderen. Mijn Smokey op een kleurige manier op het doek weergeven.
Het was dan ook heel fijn toen ik zoveel positieve reacties op dit kleurrijke schilderij kreeg.
Ik heb inmiddels verschillende honden en paardenmensen mogen verblijden met een kleurig schilderij van hun vierbener.

Op mijn nieuwe stekje in het kleine dorpje Ouwerkerk heb ik een gezellig atelier ingericht. Hier ben ik vaak te vinden, tussen mijn verfjes, canvasdoeken, naaimachine, zilverklei. Ook een fijne ruimte om gezellige workshops te geven. Eenmaal in Nederland heb ik ook verschillende supplementen en het ‘higher’ van Art-clay-silver gehaald.
Mocht je interesse hebben in een workshop zilverklei, neem even contact met me op en we prikken een datum.
Ook maak ik zilveren sieraden op bestelling, geheel naar jou wens. Een herinnerings sieraad waarin as of haar verwerkt is hoort ook tot de mogelijkheden.
Zou je graag een kleurig schilderij hebben van je huisdier? Ik schilder het graag voor je!Verder maak ik graag snuffelkleden voor je hond of kat.

Voor verdere informatie over de verschillende thema´s kijk even op mijn website www.annetteskunstmolen.nl

Foto: Annette van Hirsel